Despre noi

SYGLER ASCENSOR SRL este o societate cu capital privat, infiintata in Bucuresti in anul 1999. Principalul obiect de activitate este proiectarea, montarea, repararea, modernizarea si intretinerea ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si materiale, cat si a platformelor ridicatoare.

Datorita cerintelor din ce in ce mai crescute privind calitatea serviciilor oferite, societatea noastra este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008.
Pentru activitatiile de proiectare, fabricare, asamblare, montare si inspectie finala a ascensoarelor, societatea este certificata in conformitate cu H.G.439/2003 anexa 11, Modulul H, fiind raspunzatoare pentru aplicarea pe ascensoare a marcajului CE.

Societatea noastra este autorizata ISCIR pentru supravegherea si verificarea echipamentelor/instalatiilor din dotarea sau folosinta detinatorilor/utilizatorilor de instalatii ce intra sub incidenta ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice, ordinul 382/10.09.2009 si 130/2011.(RSVTI)